duminică, 21 octombrie 2007

Manchester City ofera 10 milioane de euro pe Goian


Manchester City este echipa despre care Dumitru Dragomir a spus ieri că a făcut deja Stelei o ofertă de 10 milioane de euro pentru Goe. Steaua se va despărţi aproape sigur la finalul anului de unul dintre cei mai importanţi fotalişti ai săi. Dorin Goian este cel mai curtat jucător din Ghencea, iar şeful LPF, Dumitru Dragomir, a oferit ieri o informaţie în premieră. "Pe adresa lui a venit o ofertă foarte mare, în jurul la 10 milioane de euro. Ştiu foarte bine ce vorbesc", a spus Dragomir.

Echipa care îl curtează este Manchester City. Gruparea din Albion l-a avut sub observaţie şi în vară, mai ales după ce Goian a fost urmărit la "dubla" cu Middlesbrough, dar şi la meciurile din Ligă. Oficiali ai Stelei susţin că au primit o ofertă în vară, de 5 milioane de lire sterline, în jur de 7 milioane de euro. Şi au refuzat-o. Acum însă, după ce a avut reprezentanţi în tribună la meciul România - Olanda 1-0, în care Goe a marcat singurul gol, cei de la City au mărit oferta şi cel mai probabil la finalul anului tranzacţia are mari şanse să se realizeze.

Un argument că Manchester City este foarte aproape de a-l cumpăra pe Goian este şi faptul că şefii clubului au transferat în vară mai mulţi jucători din Est: bulgarii Petrov şi Bojinov, plus croatul Corluka. Ultimul, un fundaş central, ca şi Goe, dar cu o cotă inferioară stelistului. A evoluat la Dinamo Zagreb, însă n-a avut performanţele lui Goian în cupele europene. Cu toate acestea, City a plătit în jur de 8 milioane de euro, un atu important de partea croatului fiind vîrsta, doar 21 de ani.

0 Tu ce parere ai ?:

Template Design | Elque 2007