duminică, 21 octombrie 2007

Portari de hotel


Goal-keeperii Oţelului au gafat în serie: Borş a scăpat mingea în plasă după o pasă "acasă" de la 60 de metri, iar Gribauskas a luat gol direct din corner.

Cel mai bun atac din campionat (Poli) şi cea mai slabă apărare (Oţelul) s-au întîlnit ieri la Timişoara într-o partidă care se anunţa cu multe goluri. Oţelarii au început mult mai convinşi şi, după cîteva ratări marca Paraschiv (7, 17) şi Jula (10), au deschis scorul prin Stan (34), care a finalizat simplu pasa lui Silviu Ilie. Cei 21 de jucători de pe teren au fost însă eclipsaţi de unul singur, portarul oaspeţilor, Vali Borş. Care a gafat incredibil în minutul 38: Costin a trimis de la 60 de metri mingea "acasă", dar Borş a ratat preluarea şi şi-a introdus mingea în poartă. Autogolul lui Bănel cu Real Madrid devenise o simplă glumă.

Borş a rămas şocat. A prins în braţe o minge primită de la un coechipier. Indirectă din careu, centrare Karamian şi McKain (41) a înscris ca la antrenament: 2-1. De aici, Oţelul s-a rupt. Schimbarea lui Borş cu Gribauskas, la pauză, n-a adus decît un alt gafeur pe teren. Karamian a dat lovitura de 3-1 după o pasă genială a lui Abiodun. Apoi armeanul a pus bomboana pe coliva oţelarilor (70), cînd a ţintit vinclul direct din corner: 4-1. Gribauskas visa prin careu! Timişorenii au fost la un pas să-i îndeplinească dorinţa preşedintelui Stan, care a spus înainte de meci că doreşte să primească cu un gol mai puţin decît în confruntarea cu Dinamo (1-6). Dar Srhoj a ratat incredibil, din careu. Iar Poli s-a instalat pe primul loc, cel puţin pînă diseară, cînd Clujul întîlneşte Unirea Urziceni.

0 Tu ce parere ai ?:

Template Design | Elque 2007